KRISTELMELISSA COACH THERAPEUT 3
Woman on a mission!

Door mijn persoonlijke ervaringen en heling, gecombineerd met de kennis die ik heb opgedaan door studies, kan ik mijn missie uitvoeren; anderen succesvol helen en helpen te transformeren naar de persoon die ze willen zijn!

Ervaringsdeskundige huiselijk geweld

Zelf heb ik de bodem van de put op 22 jarige leeftijd bereikt door te blijven hangen in een toxic relatie. Bedreigingen, vechtpartijen, smeekbedes, vluchten en achtervolgingen waren een vast onderdeel van mijn leven in de 5 jaar dat ik een relatie met mijn ex had. Het was een geheim dat ik met me meedroeg, voor de buitenwereld zette ik een masker op. Daardoor voelde ik me erg alleen en had ik het erg zwaar met wat er zich afspeelde achter de voordeur... Ik schaamde me dat ik zo met mezelf liet omgaan en wilde anderen er niet mee lastig vallen.

In die tijd gebruikte ik veel drugs om mezelf te verdoven. Door jarenlange angst, emotionele chantage en geweld zag ik na het verbreken van de relatie geen toekomst meer. Mentaal was ik zo diep gezonken, dat de dood de enige uitweg leek. Ik was mezelf volledig kwijt en was ten einde raad. Er was geen hoop meer op een mooie toekomst.

KRISTELMELISSA COACH THERAPEUT 22

Traumaverwerking en PTSS

Ondanks wat me is overkomen, heb ik mezelf terug weten te vinden met behulp van traumaverwerking, destijds bij het RIAGG in Rotterdam. Hier kwam ik terecht via slachtofferhulp, nadat ik kort na mijn toxic relatie op straat in elkaar was geslagen door onbekenden. Ik kreeg paniekaanvallen, hyperventilatie, nachtmerries, herbeleving. Geweld leek een rode draad in mijn leven. Alles kwam naar boven, ook de film in mijn hood van wat er zich had afgespeeld met mijn ex.

Er werd PTSS vastgesteld. Tijdens deze sessies kwamen er zelfs trauma's naar boven uit mijn kindertijd, die ik goed had weggestopt. Er volgde een helingstraject van jaren.

Wijzer en sterker dan ooit ben ik uit een mentale put geklommen. Het litteken blijft, maar vandaag de dag kan ik zeggen, dat ik vrij ben van pijn uit het verleden en dankbaar ben voor de wijsheid die ik heb gekregen door mijn trauma's, waardoor ik nu anderen nog beter kan helpen.

KristelMelissa Mindsetmotivation

Doorbreek taboes

Je bent niet alleen in jouw ervaringen. Ik sta op om openlijk te praten over onderwerpen als huiselijk geweld, seksueel misbruik, zelfmoordgedachten en depressie. Door taboes bespreekbaar te maken, wil ik andere slachtoffers de mogelijkheid bieden om zich gehoord en begrepen te voelen.

Samen kunnen we de kracht van realtalk omarmen en de maskers afzetten!

Praktijklocatie Oud-Beijerland
Navigatieadres: De Vriesstraat 38
Verzamelgebouw de Griendpoort
WhatsApp zakelijk +31 6-421.73.100
mail@kristelmelissa.com