Praten is onderdeel van de oplossing

Krijg inzicht in het complexe thema van huiselijk geweld. Hoe bouwt het zich op? Wat zijn signalen? Hoe kom je uit een toxic relatie?

Lezing
Ervaringsdeskundige
Huiselijk Geweld

Wil je een impactvolle lezing over mijn persoonlijke verhaal, die leerlingen voorlicht en aanzet tot nadenken? Publiek raken met een inspirerend verhaal? Personeel inzicht geven in het complexe thema van huiselijk geweld? Aarzel niet langer en huur mij in als spreker.

Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en een lezing op maat creëren die perfect aansluit bij de doelgroep.

Storytelling voorstelling

In september 2019 stond ik voor het eerst op het podium met de Storytelling voorstelling '5 YEARS IN HELL'. In 75 minuten tijd neem ik je mee in de achtbaan van mijn verleden en vertel ik mijn verhaal.

Onder begeleiding van een piano lees ik inzichtelijke stukken voor die ik schreef na een escalatie, "mooie" woorden van mijn ex met daarin rode vlaggen, maar ook mijn afscheidsbrief...

Deze storytelling voorstelling geeft inzicht in het complexe thema huiselijk geweld. Het geeft inspiratie en handvatten om voor jezelf te kiezen en uit situaties te stappen die je als persoon naar beneden halen, welke dat ook mogen zijn.

Praktijklocatie Oud-Beijerland
Navigatieadres: De Vriesstraat 38
Verzamelgebouw de Griendpoort
WhatsApp zakelijk +31 6-421.73.100
mail@kristelmelissa.com