KRISTELMELISSA COACH THERAPEUT 5
Hypnotherapie & Coaching

Het is tijd om oude pijn, boosheid, verdriet, negatieve gedachten, schaamte en schuld los te laten en in je kracht te gaan staan, zodat jij jouw ware potentieel kunt omarmen!

Kies voor jezelf, start nu jouw transformatie met een traject dat bij je past!

Hypnotherapie online coach mindset kristel melissa

Hypnotherapie geavanceerde regressie

Regressie is een methode waarbij we teruggaan naar ervaringen in het verleden. Dit is een zeer effectieve methode om emoties, angst en trauma uit het verleden aan te pakken en zwakke punten te transformeren.

Online mindset coaching

Werken aan het versterken van een positieve mindset, nieuw inzicht, communicatie vaardigheden en het bereiken van toekomstige doelen.

TRANSFORMATIE11

Transformationele therapie

Combinatie van online mindset coaching en hypnotherapie op locatie. Deze trajecten zijn maatwerk afgestemd op jou, gericht op persoonlijkheidstransformatie.

Hypnotherapie
Weer genieten van het leven!

Verlossing, dat is wat clienten aangeven te voelen na een traject. Welke blokkades staan tussen jou en het leven dat je werkelijk wilt leiden? Samen kunnen we deze obstakels aanpakken en de weg vrijmaken voor jouw persoonlijke groei. Resultaat? Rust in je hoofd en in je lijf. Je kunt weer genieten van het leven en zijn wie je echt bent!

Met hypnotherapie lossen we de onderliggende oorzaak van jouw problemen op.

Transformatie therapie coaching kristelmelissa

Diepgaande innerlijke verkenning

Hypnotherapie stelt je in staat om diep in jouw onderbewustzijn te duiken, waardoor je toegang krijgt tot verborgen emoties, overtuigingen en herinneringen die vaak niet direct toegankelijk zijn tijdens normale bewuste toestanden.

Doelgerichte verandering

Regressie kan specifiek worden afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Door gerichte suggesties en visualisaties tijdens de hypnotische trance kan het ingezet worden bij het aanpakken van specifieke problemen.

Resultaten in kortere tijdsperiode

Omdat je bij hypnotherapie rechtstreeks werkt met het onderbewustzijn, waar veel van onze diepgewortelde patronen en overtuigingen worden gevormd, is het effectief bij het aanpakken van bepaalde kwesties in een kortere tijdsperiode.

Verbluffende resultaten

Heb je last van negatieve gedachten, angsten, onzekerheid, onderdrukte emoties, prestatiedruk, moeite met kritiek of misschien wel een gebrek aan zelfliefde?

Directe vooruitgang na de eerste sessie

Deze belemmeringen zijn vaak diepgeworteld. Met de regressie methode gaan we rechtstreeks naar de kernwond en zullen we verbluffende resultaten behalen. Na de eerste sessie voel jij je al beter!

Ontwikkel een positieve mindset met online coaching en werk aan je doelen

Mindset coaching
Motivatie om doelen te behalen!

Je gedachten zijn de bron van je emoties. Emoties zijn bepalend voor jouw gedrag en de keuzes die je maakt. Deze keuzes creëeren jouw leefomstandigheden. Daarom is wat je denkt zo ontzettend belangrijk! Gedachten zijn het begin van jouw leefomstandigheden.

Een positieve mindset is een cruciaal onderdeel van het behalen van jouw doelen. Ik ben er om met jou te sparren, je nieuwe inzichten te geven, tools en vaardigheden aan te leren en je te begeleiden.

Transformatie therapie coaching kristelmelissa hypnotherapie

Comfort en gemak

Bespaart reistijd en maak het gemakkelijker om coaching in te passen in een druk schema, vanaf iedere locatie.

Flexibel

Online coaching kan ook in de avond wanneer de kinderen op bed liggen en je vrij bent van werk.

Ontwikkel een positieve mindset

Alles begin bij je gedachten. Deze mindset coaching heeft een positieve invloed op jouw leven!

Transformationele therapie
Maak je dromen waar!

Ben je klaar om te transformeren naar de persoon die je altijd al hebt willen zijn? Heb je dromen die je waar wilt maken?

Na een gratis consultatiegesprek ontwikkel ik een plan van aanpak dat perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen. Of je nu worstelt met zelfvertrouwen, spanningen, belemmerende overtuigingen of andere uitdagingen, ik ben er om je te ondersteunen en te begeleiden naar de beste versie van jezelf zodat jij weer kunt stralen!

EMOTIEETEN MM18

Maatwerk
online en live sessies

Door het samensmelten van online mindset coaching en hypnotherapie, krijg je een traject op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften.

Diepgaande transformatie

Omdat we zowel met jouw bewuste als onderbewuste geest werken, wordt er een diepgaande persoonlijkheidstransformatie bewerkstelligt.

Behoud resultaten op lange termijn

Gedurende het traject van twee maanden word je uitgerust met praktische strategieën die jou helpen direct resultaten te behalen en deze op de lange termijn te behouden.

"Al na één hypno sessie kon ik rustig en zonder angst mijn verhaal doen voor een groep met onbekende mensen. Ik ben niet meer nerveus in groepsverband en zoek zelfs contact met anderen waar ik dat eerst niet durfde. Ik kan makkelijker praten over wat ik denk en merkte al direct op dat ik me niet persoonlijk aangvallen voel bij negatieve feedback op werk. Ook ervaar ik nu het gevoel dat ik goed genoeg ben!"

Hulpvraag: zelfverzekerd zijn, minder nerveus in contact met anderen.

"Ik voelde me na de eerste sessie erg moe, er was veel losgekomen.. maar de volgende dag, wow wat een andere vibe! Niet normaal. Ik ben weer gaan sporten, had meteen weer inspiratie en voelde me zo ontzettend krachtig. Ik ben dankbaar dat ik mezelf heb teruggevonden met drie sessies, ik voel me sterk, ben kilo's kwijt, heb eindelijk liefde voor mezelf, kan weer lachen en maak lol met mijn dochter."

Hulpvraag: meer zelfvertrouwen, mezelf terugvinden en weer blij zijn.

"Door mijn traject met hypnotherapie en coaching voel ik me zelfverzekerd en bevrijd! Zoveel zelfverzekerdheid heb ik nooit gevoeld. Dit traject was levensveranderend voor mij. Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht! Ik heb veel geleerd en trauma uit mijn verleden losgelaten. Ik maak me niet meer druk over wat anderen van me denken en weet dat ik het alleen kan. Het was de investering meer dan waard."

Hulpvraag: trauma verwerking, meer zelfvertrouwen en geloof in mezelf.
Basis pakket online coaching

€ 587

excl 21% btw

 • 60 minuten per sessie
 • Online vanaf iedere locatie
 • Wekelijks één maand lang
 • Geschikt voor mindset verandering, aanleren van nieuwe vaardigheden en verkrijgen van nieuw inzicht
Basis pakket hypnotherapie

€ 597

excl 21% btw

 • 120 minuten per sessie
 • Live sessie op locatie
 • Drie sessies verspreid over twee maanden
 • Geschikt voor basis uitdagingen van angsten en trauma of versterken van positieve eigenschappen
transformationele therapie

vanaf € 1597

excl 21% btw

 • 60 - 120 minuten per sessie
 • Online en live gecombineerd
 • Zeven sessies verspreid over twee maanden
 • Geschikt voor specifieke uitdagingen, waarbij intensieve begeleiding gewenst is
 • Gedurende gehele traject extra begeleiding op afstand