KRISTELMELISSA COACH THERAPEUT 1
Hypnotherapie

Wil jij diepgewortelde emotionele oorzaken aanpakken in jouw onderbewustzijn, zodat jij oude pijn kunt loslaten en een verbeterde versie van jezelf kunt worden? Dan is een traject hypnotherapie echt iets voor jou!

Voor het oplossen van:
Verdriet - Boosheid - Negatief zelfbeeld - Angsten - Pijn uit verleden - Herstel narcistische relatie - Onverwerkt verdriet overledene - Burn out - Paniekaanvallen - Schuldgevoelens

Hypnotherapie kristelmelissa verander

Diepgaande innerlijke verkenning

Hypnotherapie stelt je in staat om diep in jouw onderbewustzijn te duiken, waardoor je toegang krijgt tot verborgen emoties, overtuigingen en herinneringen die vaak niet direct toegankelijk zijn tijdens normale bewuste toestanden.

Mentaleontspanningsmassage4

Doelgerichte verandering

Regressie kan specifiek worden afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Door gerichte suggesties en visualisaties tijdens de hypnotische trance kan het ingezet worden bij het aanpakken van specifieke problemen en oplossen van traumatische ervaringen.

Hypnotherapie kristelmelissa persoonlijkeontwikkeling

Resultaten in kortere tijdsperiode

Omdat je bij hypnotherapie rechtstreeks werkt met het onderbewustzijn, waar veel van onze diepgewortelde patronen en overtuigingen worden gevormd, is het effectief bij het aanpakken van diepgaande kwesties in een kortere tijdsperiode.

Hypnotherapie
Weer genieten van het leven!

Verlossing, dat is wat clienten aangeven te voelen na een traject hypnotherapie. Welke blokkades staan tussen jou en het leven dat je werkelijk wilt leiden? Samen kunnen we deze obstakels aanpakken en de weg vrijmaken voor jouw persoonlijke groei. Resultaat? Rust in je hoofd en in je lijf. Je kunt weer genieten van het leven en zijn wie je echt bent!

Stel je voor dat je vanuit een dieptepunt kunt opklimmen naar een leven vol succes en vervulling. Het is mogelijk. Dit bereik je door te helen.

Met hypnotherapie lossen we de onderliggende oorzaak van jouw problemen op.

Naast het loslaten van oude pijn en het verwerken van traumatische ervaringen, is hypnotherapie een uiterst geschikte therapievorm voor meer zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en het ervaren van innerlijke rust.

Met behulp van hypnotherapie kunnen we de onderliggende oorzaak van jouw emoties oplossen. Zo veranderen oude patronen en belemmeringen, zodat jij eindelijk verlost bent van blokkades en kunt shinen!

Transformatie therapie coaching kristelmelissa

"Al na één hypno sessie kon ik rustig en zonder angst mijn verhaal doen voor een groep mensen. Ik ben niet meer nerveus in groepsverband en zoek zelfs contact met anderen waar ik dat eerst niet durfde. Ik kan makkelijker praten over wat ik denk en merkte al direct op dat ik me niet persoonlijk aangvallen voel bij negatieve feedback op werk. Ook ervaar ik nu het gevoel dat ik goed genoeg ben!"

Hulpvraag: zelfverzekerd zijn, minder nerveus in contact met anderen.

"Ik voelde me na de eerste sessie erg moe, er was veel losgekomen.. maar de volgende dag, wow wat een andere vibe! Niet normaal. Ik ben weer gaan sporten, had weer inspiratie en voelde me zo ontzettend krachtig. Ik ben dankbaar dat ik mezelf heb teruggevonden met drie sessies, ik voel me sterk, ben kilo's kwijt, heb eindelijk liefde voor mezelf, kan weer lachen en maak lol met mijn dochter."

Hulpvraag: meer zelfvertrouwen, mezelf terugvinden en weer blij zijn.

"Door mijn traject met hypnotherapie en coaching voel ik me zelfverzekerd en bevrijd! Zoveel zelfverzekerdheid heb ik nooit gevoeld. Dit traject was levensveranderend voor mij. Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht! Ik heb veel geleerd en trauma uit mijn verleden losgelaten. Ik maak me niet meer druk over wat anderen van me denken en weet dat ik het alleen kan. Het was de investering meer dan waard."

Hulpvraag: trauma verwerking, meer zelfvertrouwen en geloof in mezelf.

Verbluffende resultaten

Heb je last van negatieve gedachten, angsten, onzekerheid, onderdrukte emoties, prestatiedruk, moeite met kritiek of misschien wel een gebrek aan zelfliefde?

Directe vooruitgang na de eerste sessie

Deze belemmeringen zijn vaak diepgeworteld. Met de regressie methode gaan we rechtstreeks naar de kernwond en zullen we verbluffende resultaten behalen. Na de eerste sessie voel jij je al beter!

Basis pakket hypnotherapie

€ 597

excl 21% btw

  • 120 minuten per sessie
  • Live in de praktijk
  • Drie sessies verspreid over
    6 weken
  • Geschikt voor innerlijke heling, uitdagingen van angsten, negatief zelfbeeld, onverwerkt verlies en trauma of versterken van positieve eigenschappen zoals zelfvertrouwen, innerlijke rust en kracht
  • Voor iedereen vanaf 17 jaar

Praktijklocatie Oud-Beijerland
Navigatieadres: De Vriesstraat 38
Verzamelgebouw de Griendpoort
WhatsApp zakelijk +31 6-421.73.100
mail@kristelmelissa.com