Workshop dag 'All For One'

'All For One' is een samenwerking tussen Mindset Motivation en I am Healing. De workshop dag is gericht op zelfontwikkeling. Ontdek de power in jezelf!

Waardevolle kennis en ervaring, over mindset en spiritualiteit, hebben wij samengevoegd in een leuk en leerzaam programma, met als doel om vrouwen te leren sterker in het leven te staan.

Volg All For One op Facebook en Instagram:

Zelfontwikkeling

De dag dat wij op elkaars pad kwamen, wisten we meteen dat we onze krachten moesten bundelen. Melissa (schaduw coach) en ik, Kristel (mindset coach), hebben dezelfde achtergrond en visie. Beide hebben we veel meegemaakt en overwonnen. Wij geloven dat in iedere vrouw een "power vrouw" aanwezig is. Zelf hebben we die kracht gevonden en ontwikkeld. Daar helpen we andere vrouwen ook bij.

In ons werk als coach hebben we gemerkt dat er veel behoefte is aan het creëren van meer zelfliefde, vertrouwen, balans, innerlijke rust en kracht. We doen diverse oefeningen die hierop aansluiten en ronden af met een meditatie.

Persoonlijke groei

Wij hebben de ideale combinatie gemaakt van opdrachten en kennis, zodat jij tijdens en na de workshop dag, met waardevolle tools kunt groeien.

Je zult naar huis gaan met nieuwe inzichten en meer vertrouwen in jezelf! Bovendien heb je de kans om een stukje achter te laten dat jou niet meer dient, zodat je lichter de deur uit loopt.

We maken er een mooie dag van samen, waarbij emoties er mogen zijn en liefde wordt gedeeld!

Contact

Mindset Motivation
Postbus 5901
3273 ZG Westmaas
06-42.173.100
mail@kristelmelissa.com
Mindset Motivation is geregistreerd onder kvk nummer 65964284.

Coaching tijden:
Online coaching kan maandag t/m vrijdag tussen 10:30 uur en 20:30 uur.