'5 YEARS IN HELL'

Storytelling

In september 2019 stond ik voor het eerst op het podium met de Storytelling voorstelling '5 YEARS IN HELL'. In 75 minuten tijd neem ik je mee in de achtbaan van mijn verleden en vertel ik mijn verhaal.

Onder begeleiding van een piano lees ik inzichtelijke stukken voor die ik schreef na een escalatie, "mooie" woorden van mijn ex met daarin rode vlaggen, maar ook mijn afscheidsbrief... Deze voorstelling is emotioneel en meeslepend.

Neem contact op voor het boeken van deze voorstelling.

Het is mijn missie om een inspiratie te zijn voor jonge meiden en vrouwen die te maken hebben, of hebben gehad met trauma. Daarom vertel ik openlijk over mijn ervaring en de weg die ik heb bewandeld om positieve leefomstandigheden voor mezelf te creëren.

Deze storytelling voorstelling geeft inzicht in het complexe thema huiselijk geweld. Het geeft inspiratie en handvatten om voor jezelf te kiezen en uit situaties te stappen die je als persoon naar beneden halen, welke dat ook mogen zijn.

Ontdek de kracht van realtalk en doorbreek taboes

Je bent niet alleen in jouw ervaringen. Ik sta op om openlijk te praten over onderwerpen als huiselijk geweld, zelfmoordgedachten en depressie. Door deze taboes bespreekbaar te maken, wil ik een positieve impact creëren en anderen de mogelijkheid bieden om zich gehoord en begrepen te voelen.

In een tijd waarin social media een perfecte wereld lijkt te tonen, is het belangrijk om het "echte leven" te belichten achter de mooie plaatjes. Realiteit, eerlijkheid en openheid zijn van onschatbare waarde. Het is tijd voor realtalk, waarbij we de oppervlakkigheid doorbreken en de diepere lagen van het menselijk bestaan verkennen.

Samen kunnen we de kracht van realtalk omarmen en de maskers afzetten.

 

Mijn verhaal

Zelf heb ik de bodem van de put op 22 jarige leeftijd bereikt door te blijven hangen in een onveilige relatie. Bedreigingen, vechtpartijen, smeekbedes, vluchten en achtervolgingen waren destijds een vast onderdeel van mijn leven.

Door jarenlange angst, emotionele chantage en geweld zag ik geen toekomst meer. Mentaal was ik zo diep gezonken, dat de dood de enige uitweg leek. Ik wilde verlossing en af van de altijd aanwezige angst, onzekerheid, machteloosheid en het gevoel van messteken in mijn hart.

Al met al ben ik ontsnapt aan de persoon die mijn leven een "living hell" maakte en heb ik mezelf terug weten te vinden met behulp van traumaverwerking.

Wijzer en sterker dan ooit ben ik uit de mentale put geklommen. Tijdens mijn storytelling vertel ik wat me is overkomen, hoe ik daaruit ben gekomen en wat ik heb geleerd over de rol van je eigen mindset als onderdeel van je levensgeluk.

Contact

Mindset Motivation
Postbus 5901
3273 ZG Westmaas
06-42.173.100
mail@kristelmelissa.com
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring AVG

Versturen