Ervaringsdeskundige
Huiselijk Geweld

Als ervaringsdeskundige spreek ik regelmatig over mijn persoonlijke reis en mijn ervaring met huiselijk geweld. Mijn verhaal is een bron van hoop en veerkracht, en ik sta klaar om jouw evenement te verrijken met mijn inspirerende lezing.

Wil je een impactvolle lezing die je publiek zal raken en aanzetten tot actie? Aarzel niet langer en huur mij in als spreker. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en een lezing op maat creëren die perfect aansluit bij jouw evenement en doelgroep.

Mindset Motivation

Tijdens mijn lezingen staat mijn persoonlijke levensverhaal centraal. Het is een verhaal dat resoneert met iedereen die zich wel eens vastgelopen heeft gevoeld en een boost van motivatie nodig heeft om hun doelen te bereiken.

Ik neem je mee op een meeslepende reis, waarin ik mijn dieptepunten heb overwonnen en uiteindelijk mijn persoonlijke triomfen heb behaald. Mijn verhaal is een bron van inspiratie, gevuld met waardevolle inzichten en praktische tips die je kunt toepassen in je eigen leven.

Of je nu worstelt met zelfvertrouwen, vastzit in een sleur of gewoon op zoek bent naar een extra dosis motivatie, mijn lezingen zullen je inspireren en in beweging zetten.

Dromen waarmaken

Er was een tijd dat ik vastzat, diep in de put. Maar kijk eens naar waar ik nu sta! Ik heb mijn eigen persoonlijke groei gerealiseerd en mijn doelen behaald. En ik geloof oprecht dat jij dat ook kunt!

Als ik het kan, kun jij het ook! Samen kunnen we aan jouw persoonlijke ontwikkeling werken en jouw volledige potentieel ontketenen. Ik heb de tools en de ervaring om je te begeleiden op dit pad van groei.

Dus waar wacht je nog op? Neem de stap en laat je inspireren door mijn verhaal. Samen zullen we jouw reis naar persoonlijk succes en vervulling starten!

Contact

Mindset Motivation
Postbus 5901
3273 ZG Westmaas
06-42.173.100
mail@kristelmelissa.com
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring AVG

Versturen