Anoniem (42 jaar)

“Sinds ik de stap heb genomen om hulp van Kristel aan te pakken sta ik zoveel positiever in het leven. Ze helpt mij bij het verwerken van mijn verleden waarin ik psychisch mishandeld ben door mijn ex, maar ook helpt ze bij het verwerken van andere dingen die ik mis in het leven. Ik durfde nooit mijn mening te geven. Kreeg altijd te horen dat ik iets niet kon/kan. Kristel geeft mijn de tips en tricks om hier beter mee om te gaan. Ze leert je ook anders te kijken naar dingen en je open te stellen naar andere door te praten en liefde te delen.
Wat ik ook geleerd heb van Kristel is dat je trots op jezelf mag zijn.
Ze vindt niks gek, je voelt je helemaal op je gemak bij haar, ze luistert en doordat ze het zelf ook heeft meegemaakt praat je makkelijker omdat ze weet wat je bedoelt.
Ik ben echt heel blij dat Kristel op mijn pad is gekomen. Wat ik van haar leer is zo mooi.
Ik ben hierdoor echt heel erg gegroeid. Ik ben er nog niet, maar Kristel zegt altijd 'je brein is als een harde schijf die is geprogrammeerd en die heb je nu leeg gehaald en kun je opnieuw schrijven en programmeren.' Dit lukt niet in een week.
Dat kost tijd, zo denk ik nu maar.
Ik krijg de laatste tijd steeds meer complimenten over dat ik zo gegroeid ben en dan voel ik me trots en dankbaar. Ik ga voorlopig nog door met de coaching samen met Kristel en hoop door mijn verhaal te delen meer mensen de stap durven te zetten naar haar toe.”