Sterk in het leven staan

Vandaag de dag ben ik een zelfverzekerde vrouw, die durft te zeggen wat ze denkt, goed voor zichzelf zorgt, liefdevol in het leven staat, maar ook duidelijke grenzen stelt. Dit is niet altijd zo geweest. Ik heb er hard aan gewerkt om mezelf te ontwikkelen tot wie ik nu ben.

Iedereen kent dagen dat het minder gaat en dat is niet erg. Het is wel belangrijk te voorkomen dat fases van onzekerheid, twijfel en spanningen niet te lang aanhouden. Is dit wel het geval? Doe er iets aan! Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik help je met alle liefde. Ook als je geen trauma hebt meegemaakt kun je bij mij terecht voor coaching.

Zelfontwikkeling

Waar komen negatieve gedachten, angsten, gevoelens van onzekerheid, het onderdrukken van emoties, het nasteven van perfectie, niet om kunnen gaan met kritiek en het gebrek aan zelfliefde vandaan? Ga het proces samen met mij aan en krijg antwoord op je vragen.

Door een negatieve mindset en steeds terugkerende negatieve en onzekere gedachten kun je jezelf heel rot voelen. Ook kun je hierdoor vastlopen in je ontwikkeling en in het waarmaken van je dromen.

Samen met mij kun je deze aangeleerde patronen ontdekken en ombuigen. Hierdoor groei je als persoon en sta je zelfverzekerder in het leven, zodat je vervolgens je dromen waar kan maken.

Investeren in jezelf...

Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen. Zowel in tijd als in geld. Bij mij kun je leren van het pad dat ik al heb bewandeld. Geen 'koele' benadering zoals vaak voorkomt bij een reguliere therapeut, maar open gesprekken met iemand die jou begrijpt. Zonder je te hoeven schamen, zonder bang te zijn dat je veroordeeld wordt.

Wat is het jou waard om jezelf goed te voelen?  Om voor eens en altijd af te rekenen met negatieve gedachten en gevoelens over jezelf, die je leven al lange tijd beheersen?

Ben jij er klaar voor om een verbeterde versie van jezelf te worden? Wil jij persoonlijke doelen stellen en ze waarmaken met mijn hulp? Maak dan nu een afspraak!

Persoonlijke doelstellingen

Mijn doelstelling was ooit om weer te worden wie ik was voordat ik ben beschadigd. Lara van Gaalen heeft met het project Voltooid Herstelde Tijd een prachtig kunstwerk gemaakt van het waardevolle litteken dat ik de rest van mijn leven bij me zal dragen. Ik schaam me er niet meer voor. Ik ben trots op hoe ik eruit ben gekomen en omarm mijn verleden.

Voordat we beginnen met de coaching bengen we jouw persoonlijke doelen in kaart. Hieronder een aantal voorbeelden waar we samen aan kunnen werken.

Zelfverzekerder worden

Leren omgaan met kritiek

Zelfliefde creëren

Grenzen leren stellen

Confrontaties aan durven gaan

Innerlijke rust creëren

Het verleden een plek geven

Triggers herkennen en ermee leren omgaan

Angsten overwinnen

Leren omgaan met emoties

Werkwijze

Wil je samen met mij de volgende stap zetten in jouw ontwikkeling?
Maak dan nu een afspraak!

Online Coaching

Veel cliënten hebben slechts een aantal online coaching sessies nodig om grote positieve stappen te maken in hun leven. Het aantal gesprekken dat nodig is verschilt per situatie en is afhankelijk van de aard van de problemen.

Gemiddeld zijn 3 tot 5 sessies, met tussenpozen van 2 weken, voldoende. Het kan ook zijn dat 2 coaching sessies al voldoende zijn om uit een negatieve spiraal te komen zodat je er weer tegenaan kunt.

7 stappenplan traumaverwerking
Complexe situaties, waarbij er sprake is van heftig trauma of meerdere trauma's, nemen logischerwijs meer tijd in beslag. Daarvoor heb ik een 7 stappenplan ontwikkeld. Deze methode is zeer succesvol gebleken bij mijn cliënten. Samen de plek van het trauma bezoeken en energetisch loslaten behoort ook tot de mogelijkheden.

Resultaat van behandeling is afhankelijk van je eigen inzet. Het proces van zelfontwikkeling gaat met ups en downs. Wij gaan er samen voor zorgen dat je weet wat je kunt doen als er na een up weer een down op je pad komt.

Vele clienten die klaar zijn met het traject boeken in de maanden daarna losse sessies als ze aanvoelen dat ze het weer nodig hebben. Het is een fijn idee dat je altijd bij een vertrouwenspersoon terecht kan die je verhaal al kent. Voor deze 'opfris' sessies is er een gereduceerd tarief.

Traumaverwerking stappenplan

Stap 1: Bewustwording
Ontdekken aangeleerde patronen, zelf getrokken conclusies, overlevingsstrategie en triggers.

Stap 2: Eigenwaarde
Weten wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt.

Stap 3: Emotie
Omgaan met emoties van jezelf en anderen. Emoties voelen en leren uiten.

Stap 4: Vergeving
Begrip creëren voor jezelf en de mensen die je pijn hebben gedaan.

Stap 5: Acceptatie
Accepteren dat wat je is overkomen bij je hoort en met triggers leren omgaan.

Stap 6: Liefde
Wrok en angst loslaten en liefde en vertrouwen omarmen. Samen de plek van het trauma bezoeken behoort tot de mogelijkheden.

Stap 7: Terugval voorkomen
Tips om te dealen met toekomstige terugval
en tegenslagen.

Tarieven 2022

De coaching sessies zijn online via Skype. Na betaling ontvang je een sessie link waarmee je in kunt loggen.
Coaching wordt niet vergoed door een zorgverzekering.

Liever eerst kennismaken voordat we starten met een intensief coaching traject? Dat kan! Een kennismakingsgesprek van
15 minuten kost €50,- en wordt in mindering gebracht bij de eerste sessie, mits deze sessie binnen 1 maand plaatsvindt.

In de tabel staan de coaching tarieven voor sessies van 75 minuten. Dit is inclusief verslag en huiswerk.

Na een doorlopen traject van minimaal 5 sessies, is er een gereduceerd tarief voor 'opfris' sessies. Deze duren 60 minuten en zijn zonder verslag en huiswerk.

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.
Ben je een bedrijf? Dan zijn deze prijzen ex BTW.

Coaching door Kristel Melissa

Sessie van 75 minuten,
incl verslag en huiswerk:

 • 1 losse sessie – €120
 • 3 sessies – €300
  (korting €60)
 • 5 sessies – €525
  (korting €75)
 • 7 sessies - €740
  (korting €100)
 • 10 sessies – €1000
  (€200 korting)
 • Gereduceerd tarief

  Na een doorlopen traject van
  minimaal 5 sessies
 • Sessie van 60 minuten,
  excl verslag en huiswerk:

  1 'opfris' sessie - €85

Contact

Mindset Motivation
Postbus 5901
3273 ZG Westmaas
06-42.173.100
mail@kristelmelissa.com
Mindset Motivation is geregistreerd onder kvk nummer 65964284.

Coaching tijden:
Online coaching kan maandag t/m vrijdag tussen 10:30 uur en 20:30 uur.